12 apr. 2012

Ytterligare en härlig recension av min barn- och ungdomsbok!

Den magiska bokskrivaren Den magiska bokskrivaren
Den magiska bokskrivaren

Debutanter

Titel:
Den magiska bokskrivaren
Författare:
Maria Edgren
Genre:
Skönlitteratur
Boken om "De hemliga" och om mysteriet med Agathas försvinnande.
Ingen visste vad som hände den där natten för länge sedan. Det var natten då Agatha, byns egna lilla häxa, försvann från sin stuga bredvid den gamla linden. Allt man hittade var Agathas kläder, katten Smoll och naturligtvis boken. Den enorma boken – fylld med Agathas sagor. Men som så många andra mysterium, så glömdes det bort allt eftersom tiden gick. Ända tills ”de hemliga” fick nys om det.
De hemliga – Mirry, Jossan och Leo – bestämmer sig för att ta reda på vad som hände med Agatha. Men det som de från början trodde kunde vara ett kul äventyr visar sig vara långt mycket mer fantastiskt än de någonsin hade kunnat drömma om. Deras efterforskningar tar dem in i en värld av sagor och magi, men också av ondska – en ondska som hotar att förgöra dem alla.

Vad besökare tyckte

Snittbetyg från: 2 användare(s)

Betyg 
 
3.5  (2)

Betyg (Högre är bättre)
Betyg*  
Vad tyckte du om boken?

Kommentarer*

 
Den magiska bokskrivaren 2012-04-11 20:17:53 lingan
Betyg 
 
4.0

Lite rörigt men mysteriös historia

En härlig, lite mysteriös berättelse om försvinnandet av den gamla författarinnan som bodde på höjden med utsikt över hela nejden, trädet med "de hemligas" koja,boken med den mystiska egenskapen och den oberäkneliga gamla bibliotekarien som får dej att smyga in på "ditt" bibliotek nästa gång du kommer dit- hon kan ju finnas där, eller...!
Låt vara att boken är lite rörig emellanåt,när berättarrösten hoppar lite mellan alla personer i boken, men berättelsen är så mystisk och höljd av mardrömslik spänning att du sträckläser och upptäcker att du plötsligt är på sista sidan och vill läsa den en gång till: Lite Harry Pottermystik blandat med vanliga barns lust att leka deckare och lösa mysterier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar