6 juni 2014

Så blev det inget denna gången heller...

ett litet brev från Författarfonden med meddelande om att jag inte fick något författarstipendium denna gången heller. Är 4:e gången jag söker. Ska söka på nytt nästa omgång. Får liksom inte tappa sugen även om det känns oerhört tråkigt, känner mig som en ganska produktiv författare och skriver på tid som egentligen inte finns. Vore önskvärt med något utrymme, ett eget skrivande rum för att få allt att gå iland.
Nåja. Min tid kommer. Gläds åt författarkollegan Annelie Drewsen (vi har båda gett ut böcker på Vivlio förlag) som lyckades få ett 1-årigt arbetarstipendium. Härligt!!!
Många meddelanden i inkorgen igår.
Viktiga. Spännande. Håller på med två olika manusprojekt just nu. Ett handlar om skolan, prio på detta under ledigheten kommande dagar. Ett annat, läsprojekt, flera personer är inblandade och ett förlag vill träffas.
 Vi får väl se...

4 kommentarer:

 1. Hej Maria! Synd att du inte fick det, känns som om du verkligen var värd det! Lycka till nästa gång och bra att du inte ger upp.
  Spännande med dina projekt! Du får väldigt gärna maila och berätta mer om du vill och hinner!
  Kram och njut av det snart är lite längre ledighet på g! ����

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack, jag mailar dig i dagarna!!

   Radera
 2. Det jobbiga med stipendium är ju att det också finns så få av dem. Jag hoppas att du får 5:e gången. För med den takt du håller är du verkligen värd det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla. Jag hoppas på nästa gång.

   Radera