7 sep. 2013

För första gången använder jag en extern lektör!!

Jo, det är helt sant. Har aldrig gjort det som väldigt många andra gör nämligen använder sig utav en lektör medan man skriver. Testläsare där emot använder jag flitigt och jag är mycket nöjd över det som brukar komma fram ur deras läsning. Väldigt många olika kommentarer kan det ju vara ibland men då sållar jag - med mina kritiska ögon på det som kommenterats.

I dagarna gick manuset, ett av alla jag har i mitt skafferi, iväg och nu är det bara att invänta.
Samtidigt så finns det nu ett manus ledigt, mitt samhällskritiska ungdomsmanus, och nu handlar det om att få iväg det till nya modiga förlag som är intresserade av en spännande text.

Hösten erbjuder mycket; föreläsa på skolor, signeringstillfällen och Bokmässan.
Vad gör ni i höst??

5 kommentarer:

 1. Bokkalas, bokmässor, författarsamtal, skrivkurser och diverse annat smått ägnar jag mig åt. Och ser fram emot alltihop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt. Vad för slags skrivarkurs? Någon du håller i själv eller som du ska gå på?

   Radera
 2. Redigering, redigering, redigering. Sedan förhoppningsvis testläsning på det. Och så bokmässa, om allt går som jag vill! När kommer du vara på bokmässan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skriver du för något? Blir så klart nyfiken när du skriver ordet redigering så många gånger. Hoppas du kommer till Bokmässan. Jag är där från start.

   Radera
  2. Jag skriver urban fantasy för ungdom/unga vuxna som utspelar sig i de norrländska skogarna! Är inne på femtielfte redigeringsrundan sedan jag började. Manuset är mitt första i vuxen ålder och det är en ständigt lärande process! Jag hoppas verkligen att det blir bokmässa för mig, siktet är iaf inställt på det!

   Radera