13 juli 2013

Det börjar närma sig utgivning

Nu börjar det närma sig för utgivningen. Och det känns pirrigt, måste jag erkänna, trots att det inte är debutbok eller något sådant. Mycket på gång och nu vet jag att jag ska till Bokmässan i september och det känns jätteroligt.
Manusskrivandet går framåt, försöker aldrig ha några direkta mål med mitt skrivande för dagen utan själva skrivandet får styra det. Tycker inte om att sätta upp ett visst antal sidor, tecken osv, det hindrar min skrivlust. Beundrar där emot människor som kan skriva så och fixar det. I mitt manus, historisk fantasy, så händer många otäckheter, äventyr osv men nu verkar det ha kommit in en kärlekshistoria också och det lyfter texten till andra dimensioner. Ni vet, när man trodde att man hade en färdig idé och medan man skriver så händer det något helt annat som man inte kan styra över. Fantastiskt!
Jag har skickat förläggaren ett smakprov på del 2 för att retas lite och visa att det pågår något nu, något förlaget inte kan missa! Vad har ni för slags kontakt med er/era förläggare? Och hur ofta pratar ni?

Det är den här boken som snart släpps. Ett spännande fantasyäventyr men också med ett viktigt budskap och innehåll - som gäller oss alla.
Baksidestext:
När klass 3 kommer tillbaka till skolan efter sommarlovet har de fått en helt ny lärare och det är inte vem som helst utan det är magister Futurum. Inte nog med att han pratar konstigt och ser annorlundaut. Han vill dessutom att klassen ska arbeta med ett projekt, att Rädda Jorden. Utan att någon riktigt vet hur, är plötsligt hela klassen på väg in i framtiden i tidernas största äventyr - allihop inuti en flaskpost."

Ni kan bevaka boken här:
http://www.adlibris.com/se/searchresult.aspx?search=quickfirstpage&quickvalue=projekt+r%e4dda+jorden+%3a+ett+flaskpost%e4ventyr&title=projekt+r%e4dda+jorden+%3a+ett+flaskpost%e4ventyr&fromproduct=False2 kommentarer:

  1. Vad härligt med boksläpp! Förstås är det pirrigt oberoende vilken bok i ordningen det är. Du släpper ju fritt det du gjort. Härligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Man släpper fritt sina ord och sedan får man se hur de landar hos läspubliken. Det ska bli riktigt kul!

      Radera