28 juni 2013

Mitt manusskrivande just nu...

handlar om relationer. Om hur slentrianlivet skaver sönder människor. Om hur tryggheten gömmer drömmarna. Om att ge upp en del av sig själv för någon annan och fortsätta leva för andra och samtidigt glömma bort sig själv. Tills en dag, då allt vänds upp och ned i tillvaron - för att aldrig mer bli densamma igen. Ja. Så skulle man kunna sammanfatta det hela, väldigt enkelt och kort.
Vad skriver ni på? Och var någonstans får ni uppslag till er bok?
Att skriva är ett måste, något som finns där och pulserar i blodet och måste rinna genom hela mig, filtreras någonstans på vägen för att slutligen hamna på papperet. Och där blir den till, historien. Den nya, den aldrig berättade. Med människor som finns för att jag har låtit dem födas. Tänk, vad härligt!

5 kommentarer:

 1. Skriver också om relationer, att förlora dem. Och just den här idén är möjligen en del av det jag möjligen ofta återkommer till. På olika sätt.

  För övrigt, jättesnyggt blev det här på bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som något i min smak.
   Hur länge har du hållit på att skriva på det manuset??
   Tack för kommentar om bloggen. Jag är mer än nöjd. Bokugglan kan jag verkligen rekommendera om man vill ha hjälp med bloggdesign.

   Radera
 2. Vad roligt att höra om och det som intresserar mig mest är just böcker som tar upp ämnet relationer, av olika slag. Så måste jag säga att "nya" bloggen är jättejättefin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det blir jag glad över att få höra!
   Hur går ditt eget skrivande???

   Radera
 3. Novellerna går bättre än sagorna för tillfället. Någondera vill jag ge ut i höst. Några samlade noveller eller några sagor i en sagosamling. Vi får se vad det blir.

  SvaraRadera