30 maj 2013

Har skrivit en del på sistone...

och ett förlag hörde av sig och refuserade en manusidé, som visade sig inte alls passa in i deras koncept, men istället ska jag skriva något helt annat. Intressant, eller hur?
Så. Nu är det klart. Och skickat. Så får vi se om det duger.

Har ni sökt arbetsstipendier i år från Författarfonden?? Det är måååånga som har sökt i år såg jag. Hua. Den som finge lite mer tid att skriva. Jag klurar mycket på det. Det vore lyx.

Förresten. Jag har fått min första bokning för hösten. Jag ska till en skola i 2 dagar och bokprata och inspirera lärarna.
Det gäller ju så klart min kommande barnbok. Det är så spännande. Jag har fått se hur allt ska se ut nu och jag kan bara säga WOW!!! Boken är helt fantastiskt illustrerad.

Jag har även fått inträde i Författarcentrum och snart kommer jag lägga upp ett författarkonto där man kan boka mig.
Botkyrka biblioteken berättade häromdagen att de nu har köpt in min bilderbok "Se upp för Argmonstret" då den finns i fyra olika språkkombinationer och det är något de verkligen vill ha. Jätteroligt.

7 kommentarer:

 1. Grattis till allt, det är stora kliv;))
  Med vänlig hälsning, Katarina

  SvaraRadera
 2. Jag säger som jag brukar till dina inlägg... wow! inspirerande och fantastiskt kul med alla dina järn i elden. Hoppas att våra vägar snart korsas så att vi kan prata bokskrivande!!! På Bokmässan i september kanske?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket:) När kommer din nästa bok ut??
   Jag ska förmodligen på mässan, inte helt säkert ännu.
   Vilket förlag har antagit dig, får du avslöja??

   Radera
 3. Otroligt vad effektiv du är! Beundrar verkligen hur du tar dig tid till allting. Och den skolans lärare får världens lyx! Grattis till dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir verkligen smickrad av allt fint ni säger - tusen tack till er!!
   Jag kämpar på , som alla andra. Att vara människa och en skrivande sådan är verkligen inte lätt alla gånger, eller hur??

   Radera
  2. Sant! Det känns bara så otroligt fint att titta in här och läsa och du är så peppad. Jag blir så ivrig av din iver.

   Radera