7 aug. 2012

Förlagen HAR vaknat

Precis intill semestertider så var jag lite fräck och skickade in en manuspresentation till ett större förlag gällande ett vuxenmanus (ja, jag skiftar publik emellanåt) och fick svar ganska snabbt att man gärna ville läsa ett smakprov. Det skickades in och jag fick till svar att det skulle dröja lite för att nu var det semestertider.
Igår mailade förlaget och sa att jag gärna fick sända in hela manuset. Manuset verkar ha väckt intresset lite i alla fall.

12 kommentarer:

 1. Inspirerande. det är nästan så man blir lite sugen på att själv skicka in något snart. trots att jag vet att det är helt fel period. Med alla manus som dräller in efter semestrarna, menar jag. Risken att försvinna i mängden är stor.

  SvaraRadera
 2. Grattis! :-)
  Håller tummarna...

  SvaraRadera
 3. Så roligt. Grattis. Håller verkligen tummarna här för dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket, det kan behövas!!!

   Radera
 4. När du skickar in, skickar du först in ett utkast eller det är ett följebrev bara där du berättar om boken för att göra dem mer intresserade?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar skriva en manuspresentation där jag beskriver kortfattat handlingen, byggstenarna i manuset, vilken publik texten kan attrahera, info om mig och vad jag tidigare har gjort, kontaktuppgifter samt ett erbjudande för förlaget om att få ett läsprov på 30 sidor.
   Detta brukar fungera.

   Radera
  2. Okej, tack! Förresten heter jag Hampus Eriksson och jag har läst ditt bokmanus som Aengeln skickade till mig. Det var bra!

   Radera
  3. Hej, nu har jag pejl på vem du är. Passar på att gratulera dig till dina kommande böcker, ska bli mycket spännande att läsa dessa.
   Hoppas du kan ha glädje av mina skrivtips.

   Radera
  4. Tack så mycket! Alla skrivtips är av godo!

   Radera
 5. Grattis. Håller tummar och tår. Tar också till MIG tipsen om läsprov o följebrevet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fint när man kan vara till hjälp!

   Radera