6 juli 2012

Den magiska bokskrivaren

Jag undrar så klart hur många där ute som faktiskt vet om min fantasybok "Den magiska bokskrivaren"?
Den gavs ut  i februari i år, av förlaget Darkness Publishing som är ett litet nystartat förlag med inriktning fantasy, skräck och sci-fi.
Jag är helt övertygad om att förlaget kommer snart ha jobbat upp sig med diverse godbitar inom just dessa genrer - förläggaren är nytänkande, positiv och intresserad av texter som utmanar.
Självklart kommer förlaget finnas på Kontrast 2012 med alla böcker - dvs min också.
Ta tillfället i akt och åk till Uppsala 5 oktober och prata med mig och alla andra som är där!

Ingen visste vad som hände en där natten för länge sedan. Det var natten då Agatha, byns egna lilla häxa, försvann från sin stuga bredvid den gamla linden. Allt man hittade var Agathas kläder, katten Smoll och naturligtvis boken. Den enorma boken - fylld med Agathas sagor. Men som så många andra mysterium, så glömdes det bort allt eftersom tiden gick. Ända tills "de hemliga" fick nys om det. 

De hemliga - Mirry, Jossan och Leo - bestämde sig för att ta reda på vad som hände med Agatha. Men det som de från början trodde kunde vara ett kul äventyr visar sig vara långt mycket mer fantastiskt än de någonsin hade kunnat drömma om. Deras efterforskningar tar dem in i en värld av sagor och magi, men också av ondska - en ondska som hotar att förgöra dem alla. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar