28 feb. 2014

När ett "nej" ändå känns bra och hur man tar sig vidare....

Kan en refusering kännas bra, kanske ni tänker. Ja, den faktiskt det. Den kommer att hjälpa mig i mitt fortsatta arbete med texten. Det som förvånar mig ständigt är alla dessa olika uppfattningar/tyckanden/tänkande kring själva manuset - jag får så många helt olika synpunkter. Därför tänker mina ögon kritiskt läsa igenom en gång till och fokusera på trovärdigheten. Och jag tycker att den finns men frågan är om jag kan utveckla vissa saker ännu mer.....

En bättre nyhet. Det pågår ett arbete kring en novell som jag har skrivit, som ett förlag nappat på och det gör mig glad. Nu letas efter illustratör till omslaget. Känner ni någon som är nyskapande, kreativ kring illustrationer?? Jag slänger iväg en förfrågan så här, jag vet att ni är många där ute som säkert kan tipsa.
Det ska vara någon som kan teckna/illustrera bilder som har med skräck/sf/fantasy att göra:-)

Ett stort förlag (drömförlag= absolut och det börjar inte på B eller R;) har meddelat mig att läsning är igång och att manuset tas upp manusmöte nästa vecka. Vågar jag hoppas? Jo. Jag måste våga.

Och snart kommer min efterlängtade litteraturvägledning ut på Btj förlag, jag längtar så för den kommer att inspirera många till ett fortsatt arbete kring litteratur och högläsning bland ungdomar.

8 kommentarer:

 1. Attans också men jag fortsätter att hålla tummar och tår!

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att höra men jag tycker du verkar ta det på helt rätt sätt. Håller tummarna för det andra projektet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja...visst blir man besviken och så men ingen tid att förlora. Det är bara att kavla upp ärmarna igen.

   Radera
 3. Vad positiv du är! :)
  Kram o kör hårt! På't igen!

  SvaraRadera
 4. Vet precis ... Du. Jag försöker maila dig men hittar ingen mailadress någonstans. Hjälp? Pernilla@alm.se

  SvaraRadera