15 sep. 2013

Signering, lektörsutlåtande och skrivvisioner...

Igår hade jag signering och det var otroligt kul. Dels att intresset för min bok är stort men också höra människors spontana kommentarer när de bläddrar i den.
"Vilka fina bilder, inte alls så där som barnboksillustrationer brukar se ut..."
" Intressanta ämnen du har valt, vad roligt"
Nu har jag dessutom fått tillbaka respons från en årskurs 4 på en skola i Stockholm och den är fantastisk - vilka tankar barn har om miljön och dess framtid. Jag är överlycklig över kommentarerna.

I samma veva har jag äntligen fått tillbaka lektörsutlåtande på en spänningsroman och nu blir det till att jobba hårt. Och i slutändan kommer det att bli bra, jag är helt övertygad.

Inväntar svar från annat håll gällande manus och kanske det ramlar in något besked denna vecka - hoppas det!! Vet inte om jag har berättat det men min barnbok är dessutom med och tävlar i flera stora litterära tävlingar nu och jag måste nypa mig i armen då och då för att jag ska förstå, någon gång, att jag är en författare nu. Och har varit ett tag. Jag drömmer mycket om framtiden, om min skrivande framtid. Vad det är för böcker jag kommer att skriva. Gör ni också det?

Mässan börjar närma sig med stormsteg. Jag måste börja ladda inför mitt framträdande.

4 kommentarer:

  1. Vad härligt att det går fint för boken! Hurra hurra!

    SvaraRadera
  2. Så otroligt roligt! Grattis! Det verkar "gå vägen" för dig! Klart du är författare! Herregud, vad skulle krävas annars? Go girl! :)

    SvaraRadera