25 juni 2013

Äntligen lite tid till att skriva....

och det kommer jag att göra på resande fot.
Hoppas kunna insupa lite nya miljöer för att få inspiration och uppslag till några av mina nya karaktärer och deras miljöer.

Flera veckors ledigt at se fram emot samtidigt som jag vet att helt plötsligt är det måndag d 12 augusti och helt plötsligt är man tillbaka på jobbet igen. Men som sagt, det är låååångt framåt.
Nu håller jag tummarna för att få höra något från förlag, det är väldigt tyst....

4 kommentarer:

 1. Låter härligt! Njut av skrivtiden och jag håller tummarna för att förlagen kastar sig över dig inom en mycket snar framtid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Det hoppas jag med.

   Radera
 2. Det gäller att ta väl vara på varje ledig minut. Jag har också semester nu men en kort sådan. Jag känner att jag utnyttjar tiden till max och planerar den mycket väl. Då känner man sig också nöjd när man åter är på jobbet; att man verkligen hann göra det man hade föressatt sig när semestern låg framför en.

  Lycka till med insupandet av miljöer och inspiration till karaktärerna och hoppas du snart får positivt svar från förlagen. Håller tummarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Helena. Jag ska utnyttja tiden väl. Har många olika skrivprojekt igång samtidigt som det börjar närma sig för utgivning av nästa barnbok, vilket känns pirrigt.
   Lycka till själv med dina sagor, hur går det??

   Radera